Здравейте колеги,имам един проблем с един бушон а дори незнам за каде е,беше 25амп. и беше изгорял,сложих 30амп.и той изгоря.Бушона се намира като се отвори пр.капак срещу-пред акумолатора има една камара релета и там е и въпросният бушон. Някой знае ли за каде е този бушон?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гори бушон
Collapse
X
-
дава късо някъде, а бушона ще го разбереш по схематра на капака пна бушоните ( ако има такъв де или до всеки бушон трябва да има нарисувано за какво еEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
-
Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщениеМожеш да видиш кой бушон за какво е в приложения файл. Описанието на бушоните започва от стр. 235.
Comment
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеЗа какъв двигател става въпрос?
Comment
-
-
минава ли през реле този подгрев и ако да кое е то,съмнявам се че ако е залепнало релето затова може да дава постоянен +. да попитам и нещо друго колко време трябва да ми свети реотанчето за подгрева,мойто свети 2-3секунди,дали ще подгрява за това време,а иначе си пали без проблем.
Comment
-
Първоначално публикувано от pecigsxr Покажи съобщениеминава ли през реле този подгрев и ако да кое е то,съмнявам се че ако е залепнало релето затова може да дава постоянен +. да попитам и нещо друго колко време трябва да ми свети реотанчето за подгрева,мойто свети 2-3секунди,дали ще подгрява за това време,а иначе си пали без проблем.
Колкото до 2-3 секунди - достатъчно време е. Тези свещи са много мощни за малкия обем около тях (около 100W)
Comment
Comment